Vind rejse til Europa League hos PokerStars

En ny fantastisk kampagne har set dagens lys hos PokerStars, og denne gang er det en rejse til Europa League der er i udsigt. Denne promotion er kun gældende for danske kunder, så man behøver ikke at frygte en kompliceret og lang vej til førstepræmien.

Hver torsdag kan man spille med i en turnering kaldet ”Europa League Freeroll”. Det er gratis at være med, og der er både penge og fodboldtrøjer til de bedst placerede spillere.

Vinderen af hver freeroll, vil gå videre til den endelige finale hvor en uforglemmelig rejse står på spil.

Præmier

I hver af de ugentlige freerolls er der $500 i præmiepuljen samt 10 fodboldtrøjer. Starttidspunktet er hver 20.00 hver torsdag, og så længe du bare har en PokerStars konto, kan du være med.

Vinderen af den store finale der spilles den 29. april 20.00, vil få foræret en rejse til Europa League for vedkommende selv og to valgfrie gæster. Derudover følger der også tre nætters ophold på et femstjernet hotel, VIP pladser til kampen, mad og drikke under hele kampen og imponerende $2000 i lommepenge.

Der er derfor lagt op til en rigtig drengerøvs tur for den dygtige spiller der ender som sejrsherre i finalen.

Registrer en konto og vær med

Det er altså ganske gratis at være med i denne kampagne fra PokerStars, så det er bare med at få oprettet en konto så hurtigt som muligt.

Ved at benytte koden PSP7824 under tilmelding, vil man desuden også få en 100 % bonus på op til $600. Dette er den højest mulige bonus der findes hos PokerStars, så husk at indtaste den omtalte kode korrekt.

Lad vejen til Europa League starte på næste torsdag og se om du kan vinde en af de mange freerolls.

Husk også at alt spil hos PokerStars nu er skattefrit, så der er ingen grund til ikke at få oprettet en konto.

Tilmeld dig PokerStars