Vind penge hos Danske Spil kl. 20:45 hver aften

danskespil_400x400Der findes ikke noget bedre, end når man kan vinde penge uden at skulle satse noget. Det er nu tilfældet hos Danske Spil, som kører med en ny kampagne kaldet “Det magiske kvarter”, hvor du har mulighed for at vinde ekstra penge, mens du alligevel sidder og spiller Poker.

Kampagnen er meget enkel og går blot ud på, at du skal sidde og spille poker. Hvis du gør dette mellem kl. 20:45 og 21:00 i perioden d. 8. september til og med d. 14. september, så vil du have mulighed for at vinde over 1000 kr. hver aften.

 

Deltag i det magiske kvarter her —>

 

Danske Spil trækker nemlig lod blandt de spillere, der sidder og spiller Poker mellem 20.45 og 21.00, og der er altså mulighed for at vinde fra 10 kr. og helt op til 1000 kr.

Danske Spil garanterer at ALLE vinder, og hvis du ikke er en af dem, der vinder en pengepræmie, så får du til gengæld en attraktiv turneringsbillet i stedet for.

 

Sådan deltager du i kampagnen

For at deltage i kampagnen skal du først og fremmest logge ind hos Danske Spil. Derefter skal du spille Poker i tidsrummet 20:45 – 21:00, og mens du gør dette, så går du ind i kampagnesektionen på Danske Spil, hvor du vælger kampagnen “Det magiske kvarter”. Denne kampagne er altså kun tilgængelig mellem 20:45 – 21:00, og her skal du registrere dig. Når dette er gjort, vil du modtage en gave, som enten er pengepræmier eller turneringsbilletter.

Du kan deltage i kampagnen via vores overstående link.