Torsdagsliga hos Ladbrokes Poker

Ladbrokes Poker giver dig nu muligheden for at veksle dine evner ved pokerbordet til en unik rejse til NFL slutspillet i USA næste år. Hver torsdag frem til den 1. december har du mulighed for at spille med i en særlig turnering hos Ladbrokes Poker som kun er for danske spillere.

Kampagnen er lavet i samarbejde med det danske nyhedsfirma Pokernyhederne, og den spiller som har tjent flest penge når alle turneringerne er overstået, vil modtage en rejse til en værdi af 30.000 kroner. Du kan således vinde en uforglemmelig oplevelse ved at være den skrappeste pokerspiller.

Added præmier for 40.000 kroner

Herlighederne hos Ladbrokes Poker stopper dog ikke her. For at give alle de deltagende spillere ekstra meget at spille om, har Ladbrokes Poker added præmier for over 40.000 kroner, og det betyder at du kan vinde flotte præmier selvom du ikke måtte vinde hele leaderboardet.

Således vil der være kontante præmier til top 7, og de resterende spillere vil modtage turneringsbilletter til frit brug hos Ladbrokes Poker. Der er således masser af fede præmier på højkant, så det er bare med at tilmelde sig Ladbrokes Poker i dag hvis man ønsker at være med.

Billigt at deltage

For at give alle en rimelig chance for at spille med om denne fantastiske rejse til NFL næste år, og de mange andre added præmier, har Ladbrokes Poker valgt at sætte indskuddet til hver turnering på €5.50. Med denne lave pris har næsten alle mulighed for at være med, så der er ingen undskyldninger for ikke at besøge Ladbrokes Poker hver torsdag.

Ydermere kan du gratis tage en ven med til den store begivenhed, og hvis NFL ikke er noget for dig har du mulighed for at veksle rejsen til en anden i samme prisleje.

Besøg Ladbrokes Poker nu og vind en rejse til NFL 2012!