Sport og odds hører sammen

sport_og_oddsRigtigt mange danskere følger hvert uge deres yndlings fodboldhold i Superligaen, Premier League, La Primera, Champions League eller hvor der nu ellers trilles bold i den store verden. Og når de tænder for skærmen og sætter sig klar i sofaen, har mange af dem også valgt, at spille en krone eller to på udfaldet af den næste kamp på skærmen.

Sport i TV er uden sammenligning en af danskernes foretrukne fritidsbeskæftigelser, og iflg. en dugfrisk kvartalsrapport fra SKAT og den danske spillemyndighed, spiller stadigt flere og flere danskere penge på de sportsbegivenheder, som ruller over skærmen. Sportsbetting i Danmark har aldrig været større end det er netop nu, viser tallene.

Heldigvis har vi – som det spilleglade folkefærd vi er – et hav af muligheder når det kommer til at oddse på sport. Der findes nemlig en lang række bookmakere i det danske marked med dansk licens, og det betyder, at hvis du spiller hos én af dem, er alle dine gevinster 100% skattefrie.

Det er de, fordi der allerede er betalt skat af dine gevinster, før de udbetales til dig. Det er et led i den nye spillelov som Danmark vedtog i slutningen af 2011 og som trådte i kraft d. 1/1-2012. Før den nye lovgivning havde Danske Spil monopol på at udbyde spil om penge i Danmark, men sådan er det ikke længere. Danske Spil er stadig danskernes foretrukne udbyder af spil, og her finder du da også et kæmpemæssigt udvalg af væddemål og forskellige spil om penge hver eneste dag.

Alt fra Lotto, QuickSkrab, Keno, Bingo, Oddset, Poker osv. tilbyder Danske Spil til sine kunder, og man er da også særdeles konkurrencedygtig i det nye danske marked – selv mod internationale betting mastodonter som Bet365, Betfair, Betsafe, Unibet og hvad de ellers hedder allesammen.

Uanset hvilken bookmaker du går til, når du vil se sport og oddse på udfaldet af kampene, får du stort set de samme muligheder og tilbud. Det gælder både livebetting, velkomstbonusser og særlige kampagner. Men der er selvfølgelig forskel på, hvor godt et tilbud den enkelte bookmaker kører med netop nu.

Hos Odds.dk har de specialiseret sig i, at anmelde de bedste danske bookmakere og disses velkomstbonusser, så du som forbruger aldrig er i tvivl om hvad du får for dine penge. Du finder også gode spilforslag, analyser og artikler om betting, som kan være med til at give dig en fordel, når du skal placere dine væddemål. I sidste ende er det naturligvis op til dig, og dine egne evner som “tipper”, når du skal sætte krydser på kuponen, men én ting er helt sikkert: Hvo intet vover, intet vinder.