Spil danske turneringer hos Party Poker

Hos Party Poker kan man som noget helt nyt spille med i regionale turneringer som kun er for danske pokerspillere. Disse turneringer har forskellige indskud og formater, og med op til $700 i garanteret præmiepulje er disse specielle turneringer hos Party Poker en god mulighed for at vise dine danske landsmænd at du er en haj til online poker. Party Poker kører allerede nu med 4 turneringer hver uge hvor du både kan spille Rebuy, Freezeout og mange andre varianter af turneringer. Disse turneringer er en perfekt mulighed for at vinde ekstra penge til ens bankroll og sende et stærkt signal om at man er en god spiller.

Kun for danske kunder

Siden disse turneringer kun er for danske spillere vil det også være tilladt at chatte på dansk under turneringerne, og der er altså noget helt specielt ved at sidde og konkurrere mod folk fra ens eget land modsat de mange store online turneringer hvor folk ofte knap nok kan formulere sig på engelsk.

Med disse nye regionale turneringer giver Party Poker dig muligheden for at opleve poker på en ny måde, og du kan som altid få del i de mange lækre kampagner hos Party Poker på samme tid.

Nye danske spillere som opretter sig hos Party Poker kan få en lækker 100 % sign-up bonus på op til $500. Party Poker har nogen af de bedste bonusser på markedet, og man kan desuden kombinere deres bonus med det enestående VIP program som kan give dig op til 50 % i rakeback.

Fremragende kampagner

Party Poker afholder fremragende kampagner hver måned hvor man kan vinde ekstra mange penge ved at spille online poker, så der er gode grunde til at prøve at spille hos denne fremragende udbyder af online poker.

Benyt koden RIDE500 når du opretter din nye konto og se frem til $500 i sign-up bonus.

Lav din Party Poker konto her!