Raked Hands Frenzy kampagne hos Betfair Poker

I november og december måned inviterer Betfair Poker dig til at være med i deres store Raked Hands Frenzy kampagne. Her har du mulighed for at vinde store præmier ved at være blandt de spillere som raker flest hænder, og hvor mange penge du kan vinde afhænger af hvor højt du spiller.

Kampagnen er nemlig inddelt i 3 forskellige niveauer der er lavet for at give dig en rimelig chance for at få del i de $50.000 som Betfair Poker har valgt at ligge i puljen.

3 leaderboards

Det første leaderboard er for spillere på taksten $0.02/$0.04 – $0.15/$0.30. Dette hedder Bronze. Det andet hedder Silver og er for spillere på $0.25/$0.50 og op til $0.5/$1. Det sidste leaderboard er Gold og raked hænder på $1/$2 og opefter tæller med her.

Præmierne i denne promotion for en sejr i de 3 leaderboards er på henholdsvis $2500, $1250 og $800. Du har derfor et væld af gode muligheder for at vinde et stort beløb ved at være flittig på bordene i perioden 13. november og frem til den 3. december. Spil så mange raked hænder som overhovedet muligt og vind penge helt gratis.

Lav en Betfair Poker konto

For at være en del af dette gode tilbud fra Betfair Poker kræver det at du opretter en konto hos dem. Har du ikke sådan en endnu kan dette gøres i løbet af mindre end 5 minutter, og for at gøre din start ekstra god har du mulighed for at få en velkomstbonus på op til $2500 når du laver din første indbetaling.

Denne bonus kan du spille fri samtidig med at du deltager i denne kampagne, så det er en god ide at få lavet en konto hos Betfair Poker med det samme så man kan deltage i deres mange flotte promotions.

Få din Betfair Poker bonus. Klik her!