PokerStars justerer deres store turneringer

Siden den famøse Black Friday hvor amerikanske spillere ikke længere havde mulighed for at spille hos PokerStars har giganten nu valgt at ændre tidspunkterne for deres store søndagsturneringer. Denne ændring kommer især danske spillere til gode som nu fremover kan spille med i de populære turneringer tidligere end det før var tilfældet. Nu vil de store turneringer starte 2 timer tidligere, og det er noget som er en fordel når man bor i Danmark. I starten af juni fejrer PokerStars de nye forbedrede tidspunkter med dobbelt så store præmiepuljer uden ekstra omkostninger i indskud.

God ide at få oprettet en konto

En af de mest spændende ting i den kommende tid hos PokerStars er deres Sunday Million turneringer den 5. juni hvor hele $2.000.000 vil være garanteret i præmiepulje. Det er helt uhørt at finde så stor en garanteret turnering indenfor europæiske pokersider, så det er en god ide at få oprettet en konto hos PokerStars hvis du endnu ikke har prøvet at spille hos denne fremragende side.

For småspillere er der stadig masser af store turneringer på programmet hver søndag hvor især Sunday Storm med $200.000 i garanteret præmiepulje og et indskud på $10+$1 må siges at være et varmt bud på hvilken turnering man skal deltage i.

Fornem $600 bonus

Der er stadig rig mulighed for at få del i den gode sign-up bonus hos PokerStars, og hvis du opretter en konto i dag og indsætter penge vil PokerStars give dig hele $600 i bonus såfremt du indsætter $600 eller mere. Bonussen hos PokerStars er uomtvisteligt den bedste på markedet, så snyd ikke dig selv for at få lidt ekstra penge på lommen mens du spiller hos verdens førende pokerside.

Spil med i de store turneringer hos PokerStars hele ugen og glæd dig til det helt store brag hver søndag hvor Sunday Million, Sunday Warm Up og mange flere turneringer finder sted.

Download PokerStars og brug PokerStars kampagnekode PSP7824 for at modtage den maksimale bonus på $600.