Pokerfest Online hos Party Poker

I slutningen af oktober måned vil Party Poker være værter for en ny og stor turneringsserie som hedder Pokerfest Online. Her finder du en lang række store garanterede turneringer som er forholdsvis billige at være med i. Du kan blandt andet spille med om $350.000 i garanteret præmiepulje i Event 23 for bare $215 eller kvalificere dig for så lidt som $2.50. Med de mange store turneringer og billige indskud samt et hav af satellitturneringer bør du blive kunde hos Party Poker så du kan spille med om de mange præmiepuljer der løber op i $3.000.000!

Afsluttes med million turnering

Den 6. november spilles den store finale i Pokerfest Online og her vil der være enorme $1.000.000 garanteret. Turneringen koster $640 at købe sig direkte ind i, men du har mulighed for at vinde et sæde gennem de mange daglige satellitturneringer som starter på bare $1 til denne event. Der er derfor en lang række gode muligheder for hvordan du kommer med til Pokerfest Online selvom du måske ikke har penge nok til at købe dig direkte ind. Derfor kan denne turneringsserie varmt anbefales da alle har fine chancer for at kvalificere sig.

Point turnering

En anden iøjnefaldende turnering er deres Event 2 som byder på $2000 garanteret præmiepulje for bare 20 Party Points i indskud. Det er en meget stor præmiepulje når man tænker på at det kun koster 20 point at være med, så dette er på mange måder en god turnering for især småspillerne som gerne vil spille billigt med om de mange penge som garanteres.

Lav din Party Poker konto her!

Opret din konto hos Party Poker allerede nu med koden RIDE500 og så kvitteres der også med en 100 % velkomstbonus på helt op til $500 afhængigt af hvor mange penge du indskyder til din konto.