Nye pokerturneringer hos Unibet Poker

Unibet Poker har gennem mange år været et af de foretrukne valg for danske pokerspillere. Med masser af fede promotions, store turneringer og ikke mindst fremragende bonusser, har Unibet Poker fået en stor plads i de danske pokerspilleres hjerter. Med den store tilgang af spillere fra hele Europa, har Unibet Poker nu valgt at forøge deres turneringer med endnu større garanterede præmiepuljer, og med op til flere gigantisk store turneringer bør man tage et nærmere kig på det store udvalg af turneringer hos Unibet Poker.

€100.000 garanteres hver søndag

Hver søndag vil der blive spillet en stor €100.000 garanteret turnering. Turneringen har et indskud på €100+€10 og spilles i No Limit Texas Hold’Em formatet. Turneringen er af rebuy struktur hvilket betyder at deltagerne kan foretage ubegrænsede rebuys i den første time af turneringen. Et rebuy koster blot €55 og er således markant billigere end man ofte ser i store rebuy turneringer.

Den næste store turnering er en månedlig Freezeout turnering. Hele €200.000 vil være garanteret i præmiepulje, og turneringen vil have et indskud på €300+€20. Alle spillere starter med 5.000 i chips og hvert level varer 20 minutter. Turneringen spilles første søndag i hver måned.

Voldsom €500.000 garanteret event

Til sidst vil Unibet Poker som noget helt nyt hver tredje måned afholde en vanvittigt stor €500.000 garanteret turnering. Den store turnering bliver formentlig en af de mest populære turneringer på internettet, og med en yderst venlig struktur med 10.000 i chips til hver spiller, og levels på 20 minutter, er det på alle måder en turnering der er strikket sammen ud fra de kriterier som flere af de store internationale turneringer også bliver.

På trods af de høje indskud til disse turneringer, bør man ikke give op med det samme. Unibet Poker har masser af daglige satellitturneringer der kan sikre dig din billet til de store turneringer relativt billigt. Dermed er der masser af muligheder for at spille med i disse enorme turneringer selvom man måske ikke har råd til at betale det fulde indskud selv.

Spil med i de mange spændende turneringer og få din 100 % Unibet bonus i dag på helt op til €1.000!

Spil poker hos Unibet. Download her!