NordicBet Poker daglige freerolls

Hos NordicBet Poker kan du hver eneste dag spille med i masser af freeroll turneringer. Som alle andre freeroll turneringer er disse uden indskud og betyder at du kan spille gratis med om penge.

Fem daglige freerolls

For at give dig masser af muligheder for at vinde en skilling eller to har NordicBet Poker hele 5 turneringer på programmet hver eneste dag. Du kan spille den sædvanlige No Limit Texas Hold’Em variant, men hvis du skulle have lyst til at prøve dig frem med andre varianter kan du også prøve Razz og Pot Limit Omaha.

Fælles for de forskellige freerolls er at en garanteret præmie vil være på højkant til de bedste spillere, og det er som sagt helt gratis. Det eneste det kræver for at spille med i disse turneringer er at du har en konto hos NordicBet Poker. Hvis du endnu ikke har en konto kan du med fordel lave en i løbet af få minutter og glæde dig til at spille med i de mange gratis turneringer som byder på flotte præmiepuljer.

Nordicbet Poker bonus for nye kunder

Nye spillere hos Nordicbet Poker kan desuden spille med i en stor €500 freeroll hvis de laver et indskud på deres nye konto. Denne €500 freeroll er kun åben for nye kunder som indbetaler penge, og derfor vil du i den turnering også se et meget mindre felt end det er tilfældet i de øvrige freerolls som tilbydes hos NordicBet Poker.

Med det det store udvalg af gratis turneringer er NordicBet Poker et særdeles godt sted at starte hvis man ikke er så trænet i poker, men samtidig gerne vil have muligheden for at vinde rigtige penge uden at bekymre sig om at man skal indskyde penge.

Spil med i de daglige freerolls hos NordicBet Poker hver dag og vind gevinster uden at investere noget som helst.