Mermaid Poker afholder Grand Prix tour

Hver lørdag aften har du mulighed for at spille med I en særlig turnering hos Mermaid Poker. Navnet er Euro Grand Prix, og der vil hver uge være en garanteret præmiepulje på $60.000.

Det koster $150+$12 at købe sig ind i turneringen, og der vil være en dyb struktur som er i de fleste spilleres interesse.

Man vil nemlig starte med 2.500 chips, og hvert niveau vil vare 15 minutter. Der er derfor lagt op til et langt maraton hvor kun de bedste spillere vil stryge til tops, og der er mulighed for at deltage meget billigt.

Kvalificer dig

Ved at oprette en konto hos Mermaid Poker, kan man kvalificere sig til både Euro Grand Prix og mange andre store turneringer for få penge.

Hver eneste dag afholdes der nemlig et væld af satellitturneringer som er billige at være med i, og de kan hver især sikre dig en plads i de bedste turneringer.

Euro Grand Prix starter hver lørdag 19.00 dansk tid, og det er derfor med at få tilmeldt sig inden at det hele foregår.

Med $60.000 i garanteret præmiepulje vil der være omkring $10.000 til vinderen, såfremt at de tilmelde spillere ikke genererer en større pulje end der er fastsat.

Andre store turneringer

Det er dog ikke kun Euro Grand Prix som man bør se nærmere på hos Mermaid Poker. De har nemlig også en masse øvrige events som er værd at være med i.

Hver søndag spilles der blandt andet den store ChampionChip turnering som har en garanteret præmiepulje på $250.000, og det koster kun $190+$10 at købe sig direkte ind.

Der er dog også mulighed for kvalifikation via en stribe af satellitturneringer, så der er ingen undskyldninger for ikke at være med i de bedste turneringer hver uge hos Mermaid Poker.

Prøv turneringen her