Manchester City fører favoritfeltet i Premier League

Hold da op en sæson vi har taget hul på i Premier League i England, hvor der nu er spillet syv runder af 2016/17-sæsonen. I front finder vi Manchester City med 18 point. City lagde fra land med sejre i de første seks kampe, men i den seneste kamp tabte Man City 2-0 ude mod Tottenham. Netop Spurs finder vi på andenpladsen med 17 point, og dermed er Christian Eriksen og Co. i den grad inde i mesterskabskampen i år.

Tottenham sluttede nr. 3 i sidste sæson, hvor man blev overhalet i sidste spillerunde af Arsenal, som dermed stak af med sølvet. Arsenal er da også med fremme i kampen om mesterskabet i år, for The Gunners haler kun to point efter Manchester City og indtager en tredjeplads i tabellen med 16 point.

Liverpool er nummer fire – ligeledes med 16 point – men har en marginalt dårligere målscore end Arsenal. På femtepladsen – kun fire point efter City – finder vi Liverpools lokalrivaler fra Everton. Manchester Untied og Chelsea har skuffet i starten af sæsonen, hvor begge hold har indkasseret to nederlag og derfor “kun” har 13 point.

Se stillingen i Premier League her:

premier_league_stillingen

 

Spil på vinderen af Premier League

tottenham-man-city-logo

Ser vi på odds på vinderen af Premier League hos verdens største spillesite, bet365, er det Manchester City som er klare favoritter. Trods det seneste nederlag til Tottenham, forventer bookmakeren at City går hele vejen og snupper titlen fra Leicester City. Derfor er der kun odds 1.90 lige nu på Manchester City som mestre.

Det er da også et godt bud på det endelige udfald af Premier League 2016/17, men det er bestemt ikke det eneste.

Tottenham er inde i en fabelagtig stime, og lad os ikke glemme, at Spurs også var med fremme i kampen om mesterskabet i sidste sæson. Det bugner med kvalitet på Tottenhams hold, hvor vi selvfølgelig kan kippe lidt med hatten over, at Christian Eriksen gør det fortræffeligt for Spurs i år. Igen i år, fristes man til at sige.

En god sammentømret trup, hvor sidste sæsons topscorer Harry Kane altid leverer bunker af kasser, når han ellers er klar for Spurs. Lige nu sidder han ude med en mindre skade, men han forventes snart fit igen. Spurs har dog vundet uden Kane i de seneste par kampe, hvilket igen vidner om kvaliteten af bredden i truppen.

Tottenham giver odds 8.00 som mestre, og det synes vi er et super godt odds, hvis man har kærlighed til de hvide fra White Hart Lane.

 

Flotte odds på Arsenal og Liverpool

arsenal_vs_liverpool

Arsenal og Liverpool ses begge som et par farlige outsidere til titlen i år, og netop nu er der odds 5.00 på Liverpool og odds 8.00 på Arsenal. Gunners giver altså samme odds som Spurs, mens Liverpool er sat lidt lavere.

Det ser da også spændende ud, det der er gang i nu på Anfield Road, hvor Jürgen Klopp efterhånden har haft tid nok til at forme sit nye Liverpool-hold, efter han kom til som Manager fra Dortmund. På tværs af samtlige turneringer Liverpool spiller med i, er holdet i skrivende stund ubesejret i de seneste syv kampe, og i Premier League nedlægger man alt modstand i øjeblikket.

Allerede i starten af sæsonen var Liverpool på besøg hos Arsenal, hvor Liverpool vandt en allerede nu legendarisk sejr på 3-4. Det har måske også medvirket til, at Liverpool ligner et bedre bud på et kommende mesterhold end Arsenal. Arsenal er faktisk ligeså godt kørende – og spillende – som Liverpool i øjeblikket, hvis ikke bedre, for her har man ikke tabt i 9 kampe i streg.

 

Kommer United eller Chelsea til tops i år?

manchester_united_vs_chelsea

Før sæsonen var Manchester United tippet som en af de helt store favoritter til at snuppe trofæet i år. Indkøbene af Zlatan Ibrahimovic og Paul Pogba fik pressen til at gå helt i selvsving, og på samme måde som god omtale for et børsnoteret selskab kan presse aktieprisen i vejret, fik den gode omtale af United bookmakerne til at sænke oddset på United som mestre.

Vi må bare sande, at det ikke er blevet til det festfyrværkeri endnu fra José Mourinhos Røde Djævle, som vi havde forventet før sæsonen. Hvis ikke forventningerne var til mere, kunne man argumentere for en godkendt start for Mourinho, men 4-1-2 i de første syv kampe – og fem point op til City – er ikke hvad United havde håbet på før sæsonen.

Bedre går det ikke for Chelsea. Her er rygterne allerede begyndt at svirre om Antonio Contes jobsikkerhed hos The Blues, for ovenpå en mager sæson i fjor, skal Chelsea tilbage til toppen af tabellen i år. Det ser dog ud til at blive et længere projekt, selv om klubben råder over en vanvittig trup. Efter syv kampe er det ligesom United endt med to nederlag og en uafgjort allerede, hvilket ikke er godt nok.

Både United og Chelsea giver odds 17.00 lige nu som engelske mestre, og det må siges at være et helt andet odds på United end før sæsonen, hvor mange spillede dem til under odds 4.00.

Der resterer stadig 31 spillerunder i Premier League i år, og meget kan ske endnu. Det er på tide at placere sine bets på de personlige favoritter i mesterskabskampen, særligt hvis man tror City går kolde senere på sæsonen, for der er altså rigtige flotte odds at hente på alle konkurrenterne.