Guide til Gratis Poker på nettet

gratis_poker_penge

Når man vil spille gratis poker på nettet, er der faktisk flere forskellige muligheder. Du behøver nemlig ikke have en krone op ad lommen, for at komme i gang med at spille poker på nettet.

I denne guide til gratis poker på nettet, kigger vi nærmere på de muligheder du har, for at spille gratis poker uden at sætte penge ind på en konto. Der findes nemlig flere forskellige muligheder for gratis poker online, og dem kan du læse meget mere om i denne guide.

Først kigger vi på mulighederne for at spille gratis poker med muligheden for at vinde rigtige penge – uden at lave et indskud. Det vurderer vi, er den mest interessante form for gratis poker.

Der findes selvfølgelig også andre muligheder, hvor penge på ingen måde er en del af pokerspillet. Det er ideelt til dem, som gerne vil spille gratis poker, uden at der skal være penge involveret.

 

Vind penge med gratis poker på nettet

Hvis du vil have chancen for at vinde nogle skattefrie kroner, uden at skulle dykke i lommeuldet, er der reelt to muligheder:

  • Freeroll turneringer
  • Gratis penge at spille poker for

 

Mens de fleste pokersites tilbyder diverse freeroll turneringer, er der længere mellem snaps’ne, når det kommer til gratis penge at spille poker for. De findes, men de er sjældne nu om dage.

 

Freerolls

I en freeroll turnering, koster det ikke noget at spille med. Buy-in er simpelthen 0 kr., men pokersitet har sponsoreret præmier til præmiepuljen, så der stadig er noget at spille om. Den samlede præmiepulje i disse freerolls varierer en hel del, og nogle gange kan du vinde tusindvis af kroner, mens du andre gange må nøjes med en del mindre.

Mange pokerspillere starter deres pokerkarriere med at jagte freerolls hos de forskellige pokersites, og det er en god måde at bygge en bankroll på. Ved at have en konto hos flere pokersites, får du et større udvalg af disse gratis pokerturneringer, og hvis du er flittig og spiller mange af dem, kan du skrabe pænt mange penge sammen – uden at satse noget som helst. Det er en lang grind, og vejen til penge er kortere, hvis du sætter nogen ind, for selv en turnering til bare $1, har som regel pænere præmier end de fleste freerolls.

 

Gratis penge at spille for

Der findes enkelte pokersites, som tilbyder gratis penge at spille poker for. Disse tilbud kommer og går, så det er svært at pege på et pokersite, som ALTID har gratis penge til dig, når du opretter en ny konto. Men heldigvis findes der gode poker guides på nettet, som f.eks. ClassicPoker, som altid holder et vågent øje med pokerrummenes velkomsttilbud, og skriver om disse på hjemmesiden, så læserne nemt kan se de bedste tilbud om gratis penge netop nu.

I ClassicPokers poker bonus oversigt finder du i øjeblikket to tilbud med gratis penge at spille for, og samtidig også et bud på de fem bedste poker bonusser lige nu, hvis du overvejer at indbetale penge og få ekstra smæk for skillingen.

 

Spil poker for sjov – uden penge

Poker er et spil, hvor dét at der spilles om noget, er en central del af spillet. Der skal være noget på spil, når man bluffer, ellers er det ikke rigtigt det samme. Det er i hvert fald vores mening. MEN, når det så er sagt, kan der være virkelig god mening i, at træde sine første pokertrin på nettet uden at spille om penge. Det kan nemlig nemt blive dyre lærepenge at betale, hvis du ikke har styr på hverken regler eller basal pokerstrategi, så hvis du er helt græsgrøn i pokerverdenen, kan du måske starte med Play Money Poker.

Legetøjspenge, matadorpenge… Play Money er en slags værdiløs valuta, som du kan gamble med ved Play Money-bordene hos alle pokersites. Alle pokersites, uden undtagelse, tilbyder muligheden for at spille for sjov med disse Play Money, hvor du kan øve dig uden at risikere en krone. Hvis du tager spillet seriøst, vil du hurtigt opleve at du skovler Play Money ind hurtigere end du kan følge med, for ved disse borde spiller folk generelt med hovedet under armen. Det er jo ligemeget om man går all in med en dårlig hånd, for hvis du taber dine Play Money-chips, kan du bare få nogle nye. Det betyder dog også, at du kommer nemmere til dine Play Money-chips. At du slår spillet her, er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at du også slår det, når det virkeligt gælder.

Har du ingen planer om at spille om rigtige penge, er Play Money bestemt helt fint, og du kan som sagt spille Play Money-poker hos alle online pokerrum som også tilbyder Real Money-poker.

 

betfair_poker_bord

Betfair Poker er et af de pokersites som tilbyder masser af freerolls, pokertilbud og selvfølgelig Play Money-poker. Derudover får du også en stor velkomstpakke, hvis du beslutter at indbetale penge.