Fem store rake races hos Betsson Poker

I november måned vil Betsson Poker være værter for intet mindre end 5 store rake races, og i hvert af disse vil der være €4000 i præmiepuljen, så hvis du godt kunne tænke dig at vinde ekstra præmier ved bare at spille poker bør du blive kunde hos Betsson Poker.

Det første race starter den 1. november og kører frem til den 6. november, og de resterende 4 races kan du orientere dig om på deres hjemmeside, så du ved lige præcis hvornår du skal give den en skalle ved bordene så du kan få mest muligt udbytte af denne promotion.

Fastsatte gevinster

Gevinsterne for hvert race er allerede fastsat på forhånd, og det betyder at vinderen vil kunne tage €450 ned i lommerne, og det kan altså ske for dig op til 5 gange i løbet af november måned. Dette er i sig selv et stort incitament for at få spillet en masse online poker, men det er faktisk ikke det eneste man kan se frem til som kunde hos Betsson Poker. Her kan du nemlig også få helt op til €5000 i bonus, og der er altid masser af store kampagner at vælge imellem.

De vildeste promotions

Betsson Poker har altid sat en ære i at give deres spillere de vildeste promotions, og det er noget som kommer deres kunder rigtig godt til gode. På denne måde har man således mulighed for at vinde ekstra penge, komme med til live turneringer og vinde fede gadgets eller andre typer af elektronik. Vil du derfor maksimere dine gevinster og få mere ud af dit spil, så bør du oprette en konto hos Betsson Poker med det samme.

Tjek desuden hvordan du kommer gratis med til den store EMOP turnering der næste gang afholdes i Riga.