EUR 100000 kampagne hos Ladbrokes Poker

For mange år siden slog Microgaming dørene op for deres spændende netværk. Det er efterhånden ved at være så lang tid siden at hånd nummer 4 milliard er lige rundt om hjørnet, og det betyder at Ladbrokes Poker vil dele intet mindre end €100000 ud til deres kunder. Der er masser af muligheder for at vinde en del af de mange penge, og alt hvad du skal gøre er at deltage i de mange cash games som spilles dagen lang. Med de store præmier er der ekstra god grund til at spille hos Ladbrokes Poker i den kommende tid.

Milestone hand nummer 4 milliard

Det absolutte højdepunkt under denne store kampagne er selvfølgelig selve hånd nummer 4 milliard. Vinderen af den store hånd vil modtage svimlende €20000 og der vil være yderligere €20000 til deling blandt de øvrige spillere ved bordet. Ladbrokes Poker ligger altså ikke til den stille side når det kommer til store kampagner.

En stor fordel ved denne kampagne er at det intet betyder hvor højt du spiller. Selv hvis du sidder ved et NL2 bord og vinder hånd nummer 4 milliard vil €20000 blive sat ind på din konto. Der er altså rigtig gode muligheder for at vinde en flot præmie hvis man skulle være med i den spændende hånd.

Du kan hele tiden holde øje med hvilken hånd der bliver spillet i toppen af dine cash game borde, og det er nok en god ide at ligge ekstra meget mærke til hvilken der bliver spillet siden at præmierne for de vundne hænder er særdeles store.

Husk du kan kombinere denne flotte kampagne med den store 5.500 kroner bonus hos Ladbrokes Poker. Frem til 1. juli kan du desuden få op til 50 % i rakeback hver eneste uge, så der er ingen grund til ikke at besøge Ladbrokes Poker.

Opret Ladbrokes konto her