El Classico Barcelona mod Real Madrid

Mandag aften klokken 20:00 blændes der op for et brag af en fodboldkamp fra den spanske liga. Almægtige FC Barcelona får besøg af Mourinho og Ronaldo.

Alle venter i spænding

En ønske kamp for fodboldfans, spillere, bookmakere og spille interesserede danskere. Et af verdens største bookmaker firmaer, Unibet, har masser af spiltilbud på kampen, som spilles på Camp Nou, i aften. Det er to af sværvægterne i fodbold som mødes og dette med nok verdens for øjeblikket to bedste spillere på hvert sit hold.

750 kroner til nye spillere

Hos Unibet er alle sejl sat til for at tiltrække spillerne til aftenens kamp. Nye spillere modtager op til 750 kroner i Unibet sports betting bonus som kan bruges til at spille for med det samme. Med hele 31 forskellige spiltilbud på kampen kan såvel Barcelona som Real Madrid fans let finde væddemål der kan forøge spændingen under kampen.

Er Mourinho virkeligt manden som formår at få skovlen under FC Barcelona. Dem som så opgøret sidste år er ikke i tvivl om at det bliver en meget svær kamp for Real Madrid og selvom Mourinho er en endog meget dygtig strateg er det med Barcelona som favorit når kampen sparkes i gang. Real Madrid fører på nuværende tidspunkt ligaen med 1 point flere end Barcelona og mon ikke Mourinho er god tilfreds skulle han kunne have status quo efter kampen i aften.

Unibet tilbyder odds 2.10 på Barcelona som vinder af aftenens opgør hvilket er utroligt godt betalt i mine øjne. Jeg leder ikke efter andre væddemål end dette og tager mine surt sammensparede skillinger og sætter på Messi og Co som vinder af El Classico.

Forhåbentligt vil Lionel Messi og Christano Ronaldo sørge for at begge hold yder sit ypperste og ydermere kræves det selvfølgeligt at Mourinho kommer til Barcelona for at vinde for at denne kamp skal ende som en rigtigt klassiker.

God kamp

Få 750 kroner Unibet bonus