Deltag i USD 100000 freeroll hos Full Tilt Poker

Hos Full Tilt Poker er der som regel en god grund til at oprette sig som ny spiller. Der har altid været masser af gode tilbud på banen hos denne enormt store udbyder. En ny kampagne har dog valgt at sætte nye standarder for hvad man kan forvente som ny spiller hos Full Tilt Poker. Hvis du endnu ikke har en konto hos Full Tilt Poker kan du netop nu oprette en og få adgang til en fantastisk $100.000 freeroll. Der er ingen krav udover at du indsætter penge for første gang og benytter koden RIDERS600 under registrering.

Meget mere end en $100.000 turnering

Det er dog ikke kun adgang til en lækker $100.000 freeroll der venter dig. Du vil nemlig også have mulighed for at få del i den lækre sign-up bonus hos Full Tilt Poker helt gratis. Du vil få matchet dit indskud med 100 % på op til $600. Den store bonus hos Full Tilt Poker spilles nemt fri ved at deltage i de mange typer af ægte penge spil. Bonussen er en af de bedste du kan finde, og med både den og adgang til en $100.000 freeroll behøver du vist ikke flere grunde til at besøge Full Tilt Poker.

Når du har oprettet din nye konto hos Full Tilt Poker med koden RIDERS600 og indsat penge skal du gå ind i den store lobby og vælge Turnering > Alle > Alle typer > Freerolls/FTPs. Her vil du finde den store $100.000 freeroll for nye kunder. Tilmeld dig hurtigt og enkelt og gør dig klar til at spille med om mere end en halv million kroner.

Få din konto oprettet nu

Dette enestående tilbud hos Full Tilt Poker er ikke noget man ønsker at gå glip af, så få lavet din konto nu og få op til $600 i bonus og adgang til $100.000 turnering.

Bliv kunde hos Full Tilt Poker her!