Deltag i Sunday Second Chance hos PokerStars

PokerStars afholder hver søndag en stor turnering kaldet Sunday Second Chance. Turneringen er bare en af de mange faste events som bliver afholdt og der er rig mulighed for at vinde en stor præmie i denne spændende turnering. Sunday Second Chance har et indskud på $200+$15 og ligger derfor i midten af hvad diverse turneringer koster at deltage i, men hvis du skulle få lyst til at være med kan du til gengæld også se frem til at dyste om mindst $125.000 som er på spil i garanteret præmiepulje.

 

En oplagt turnering at spille

Sunday Second Chance er en oplagt mulighed for de spillere der allerede har spillet med i Sunday Warm Up eller Sunday Million og forgæves er blevet elimineret. Denne turnering er derfor din chance for at nå at vende dagens spil til succes, og de mange penge der garanteres er en særdeles god grund til at være med. Denne turnering starter 22.30 dansk tid og er først færdig sent natten til mandag, så det kan være en god ide at tjekke ens kalender inden man registrerer sig.

Det er dog ikke kun Sunday Second Chance der er værd at spille med i hos PokerStars. For alle de håbefulde småspillere kan de også deltage i f.eks. Sunday Storm som er en perfekt turnering for spillere med små bankrolls. For $10+$1 kan du spille med om mindst $200.000, og det må siges at være en af de bedste faste turneringer rundt omkring.

Alle turneringer hos PokerStars kan vindes adgang til via de mange satellitturneringer som kører hele tiden. Udvalget er stort, og du har rig mulighed for at spille dig til et sæde i lige præcis den turnering som du ønsker at være med i, så der er rig mulighed for at få spillet noget poker når de største søndagsturneringer bliver spillet.

Besøg PokerStars nu og læs om deres August Mega Month promotion