Deltag i stort STT leaderboard hos Betsson Poker

Betsson Poker afholder i december et stort €30.000 Sit & Go leaderboard som du frit kan være en del af, og hvis du alligevel har hang til denne type af poker kan du lige så godt få mere værdi ud af dit spil ved at skifte til netop Betsson Poker.

For at gøre det så enkelt som muligt at vinde en flot præmie uanset hvor højt man spiller, har Betsson Poker valgt at inddele de mange pengepræmier i 3 forskellige leaderboards. På denne måde er det ikke nødvendigt at spille højere end man plejer bare fordi man gerne vil vinde ekstra penge.

Næsten alt tæller med

Det er næsten alle former for STT turneringer hos Betsson Poker der tæller med i dette tilbud. De varianter som ikke kan benyttes i leaderboardet er Double Or Nothing turneringer samt STT turneringer der foregår på 4 borde. Alle andre typer af Sit & Go tæller, så der er masser af fine muligheder for at kunne indkassere en stor præmie i denne måned hvis blot man er lidt flittig til at få spillet nogle STT turneringer online hos Betsson Poker.

Følg med i udviklingen

For at kunne følge med i hvordan din status er i dette leaderboard skal du bare logge ind på din konto hos Betsson Poker og vælge fanen Kontooplysninger. Her vil du både finde information om udbetalingsstruktur, point fordeling og alt andet du har behov for at vide.

Er du derfor vild med at spille STT turneringer kunne det være en rigtig indbringende ide at få oprettet en konto hos Betsson Poker med det samme så man kan være med i kampen om de €30.000 som vil blive foræret bort til de mest aktive spillere i december måned.

Opret en konto nu og spil med!

Opret dig som kunde hos Betsson Poker her!