Betsson Poker giver USD 20000 bort i race

Der er ingen grund til at man skal gå glip af Betsson Poker i april måned. Udbyderen giver nemlig igen $20.000 væk i et eksklusivt rake race.

Pengepræmierne er delt op over i alt to perioder, og det betyder at du vil kunne vinde minimum $75 to gange i april måned, hvis bare du ender i top 30.

Det første race kører fra den 1-14. april, og det sidste vil forløbe fra den 15-30. april.

Alle kunder hos Betsson Poker kan være med, og man kan optjene Player Points på alle typer af spil om rigtige penge.

$2000 til hver vinder

Vinderen af de to races, vil få en præmie fra Betsson Poker på $2000, og det kommer selvfølgeligt oven i alle de andre fordele man får hos denne udbyder.

Der er derfor god grund til at få oprettet en konto så man selv kan være med i kampen om de godt 150.000 danske kroner.

Man bør dog være opmærksom på at man selv skal kontakte Betsson Poker for at indløse en eventuel præmie.

Dette er dog en meget simpel proces, og foregår ved at man sender en e-mail til adressen race@betsson.com, og så vil de overføre din præmie til din konto.

Andre kampagner i april

Dette $20.000 rake race er faktisk ikke den eneste grund til at det er ekstra indbringende at spille hos Betsson Poker i den næste måneds tid.

De afholder nemlig også kampagnen King of the Betsson Ring, og her vil man kunne spille med i en lang række MTT turneringer med ekstra præmier på højkant.

Vil du tage del i alle disse herlige tilbud, så skynd dig at få oprettet en konto hos Betsson Poker med det samme, og så er du klar til at sætte ekstra trumf på april måned.

Åben din konto hos Betsson